Vuosikymmenten odotus ohi: Kinder-munat vihdoin myyntiin Yhdysvalloissa – yhdellä ehdolla

kinder suklaamuna
Shutterstock

Kinder-munien markkinat laajentuvat pian radikaalisti, sillä niiden myynti sallitaan vihdoin Yhdysvalloissa, kertoo Today.com. 

Kinder-yllätysmunia myydään vuosittain miljardeja yli 170 maassa. Tähän asti niitä ei kuitenkaan ole ollut saatavilla herkuttelun luvatussa maassa, Yhdysvalloissa. Tämä johtuu vanhasta elintarvikelaista, jonka mukaan yllätysmunat aiheuttavat potentiaalisen terveysriskin lapsille: pienokaiset voivat erehtyä luulemaan suklaamunan sisällä olevaa rasiaa syötäväksi ja tukehtua.

Yksi ehto: Suklaa ja lelu selkeästi erossa toisistaan 

Vuonna 1938 voimaan tullutta lakia ei vieläkään muuteta, vaan yllätysmunia valmistava Ferrero International on kehitelly Yhdysvaltain markkinoille oman tuotteen. Siinä leluosa ja suklaa on eroteltu selkeästi eri munan puolikkaisiin. 

–  Kinder-munat ilmestyvät kauppoihin tässä kuussa ja löytyvät useimmista kaupoista jouluun mennessä, Ferreron edustaja kertoo Today.com-uutissivustolle.

Kinder-munat tulevat ensimmäiseksi myyntiin yksinoikeudella Walmartiin black fridayna, mustana perjantaina 24.11., joka on Yhdysvalloissa kiitospäivän jälkeinen päivä. Sitä pidetään kauppojen joulusesongin alkupäivänä ja se onkin vuoden suurin yksittäinen ostopäivä.

Lähde: Today.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja