Espoolaisravintolan keittiö- ja pizzamestari pokkasivat kolmannen sijan pizzaleipureiden MM-kilpailussa myöhään torstai-iltana Italian Fiuggissa. Palkintosija kyseisissä maailmanmestaruuskilpailussa on Suomelle ensimmäinen laatuaan.
Ravintola Fat Lizardin keittiömestari Matti Hälvä sekä pizzamestari Emanuele Garieri pokkasivat kolmannen sijan API-liiton (Associazione Pizzerie Italiane) L’Italia in una Pizza -kilpailussa myöhään torstai-iltana Italian Fiuggissa. Palkintosija kyseisissä maailmanmestaruuskilpailussa on Suomelle ensimmäinen laatuaan.
– Huikea homma. Toki meillä oli kova usko menestykseen, koska tiesimme pizzamme olevan laadullisesti huippuluokkaa, mutta kun ollaan pizzan kotimaassa Italiassa, niin lähtökohtaisesti ollaan tietysti altavastaajia, toteaa ravintolan keittiömestari Matti Hälvä.

