Aamun munayllätys! Grillikokki Jonin hauskaa makkaramunaa on testattava

1:05 Viikonlopun munayllätys! Grillikokki-Jonin makkaramunaa on testattava

Grillimakkarasta saa tehtyä entistä ruokaisamman, kun makkaran kanssa grillaa samanaikaisesti muutaman kananmunan. Katso, miten valmistuu hauska ja yllätyksellinen makkaramuna.

Kerroimme aiemmin makkarangrillauksen perussäännöt. HKScanin tuotekehityskokki Joni Rouvali kertoi MTV:lle, ettei makkaran grillaamisesta kannata tehdä liian vakavaa puuhaa. Rouvali antoi myös vastauksen siihen, pitääkö grillimakkaroihin tehdä viillot vai ei

Testaa hauska makkaramuna

Jos grillimakkara sellaisenaan kuulostaa liian tylsältä vaihtehdolta, ota testiin HK:n grillikokki Jonin hauska makkaramuna. Ideana on grillata makkarakiekura paistolevyllä niin, että samalla kiekuran keskellä paistetaan myös pari kananmunaa.

Näin saat tehtyä hauskan ja todella ruokaisan makkaraherkun, joka sopii mainiosti vaikka viikonlopun luksusaamiaiseksi. Makkaramunan voi tietysti paistaa grillin sijaan myös paistinpannulla. 

Ota huomioon, että grilliritilällä tämä herkku ei onnistu, sillä raaka kananmuna "putoaa kyydistä" eli valuu ritilöiden välistä grillin sisään.

Katso videolta, miten grillikokki Jonin hauska makkaramuna valmistuu.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja