Aamun munayllätys! Grillikokki Jonin hauskaa makkaramunaa on testattava

Viikonlopun munayllätys! Grillikokki-Jonin makkaramunaa on testattava 1:05 Viikonlopun munayllätys! Grillikokki-Jonin makkaramunaa on testattava

Grillimakkarasta saa tehtyä entistä ruokaisamman, kun makkaran kanssa grillaa samanaikaisesti muutaman kananmunan. Katso, miten valmistuu hauska ja yllätyksellinen makkaramuna.

Kerroimme aiemmin makkarangrillauksen perussäännöt. HKScanin tuotekehityskokki Joni Rouvali kertoi MTV:lle, ettei makkaran grillaamisesta kannata tehdä liian vakavaa puuhaa. Rouvali antoi myös vastauksen siihen, pitääkö grillimakkaroihin tehdä viillot vai ei

Testaa hauska makkaramuna

Jos grillimakkara sellaisenaan kuulostaa liian tylsältä vaihtehdolta, ota testiin HK:n grillikokki Jonin hauska makkaramuna. Ideana on grillata makkarakiekura paistolevyllä niin, että samalla kiekuran keskellä paistetaan myös pari kananmunaa.

Näin saat tehtyä hauskan ja todella ruokaisan makkaraherkun, joka sopii mainiosti vaikka viikonlopun luksusaamiaiseksi. Makkaramunan voi tietysti paistaa grillin sijaan myös paistinpannulla. 

Ota huomioon, että grilliritilällä tämä herkku ei onnistu, sillä raaka kananmuna "putoaa kyydistä" eli valuu ritilöiden välistä grillin sisään.

Katso videolta, miten grillikokki Jonin hauska makkaramuna valmistuu.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!