Mainos

Varoitus, sisältää sipsipaljastuksia! Avasimme sipsijoulukalenterin kaikki 31 luukkua ja tässä sisältö: Yllätys juustonaksufaneille

Mitä kaikkea paljastuu kohutun sipsijoulukalenterin luukkujen takaa? Jos haluat kurkata kalenterin sisään jo ennakkoon, katso video.

Uutisoimme lokakuussa Taffelin jymy-yllätyksestä joulukauteen: kaikkien aikojen ensimmäisestä sipsijoulukalenterista. Viikko sitten Taffelin omistavan Orklan viestintäjohtaja Nina Olin kertoi MTV:lle kalentereiden saapuvan kauppoihin pian ja sisältävän monipuolisesti syötäviä tuotteita sekä muutamia jouluaiheisia tuoteyllätyksiä. 

– Olemme aika kriittisiä siitä, että ei laiteta turhia muovihärpäkkeitä. Tuotteet ovat siis sellaisia, joille on oikeasti käyttöä. Olemme panostaneet tähän.

Perinteistä poiketen Taffelin sipsijoulukalenterissa on myös 31 luukkua totutun 24 luukun sijaan. 

Taffelin sipsikalenterin lisäksi  kauppojen joulukalenterihyllyillä saattaa bongata tänä syksynä myös muita mielenkiintoisia uutuuksia, kuten tämän toiminnallisen älyjoulukalenterin. Sen hinta K-kaupassa oli sipsijoulukalenterin tapaan 29,90 euroa. Torstaina selvisi, että sipsijoulukalenterit on jo monin paikoin myyty loppuun ja suorastaan revitty käsistä. Vantaan Tammiston K-Citymarketin kauppias Kimmo Sivonen kertoi MTV:lle, ettei ole koskaan nähnyt vastaavaa uransa aikana.

– Meille tuli niitä kalentereita varmasti Suomen eniten, noin 10 lavaa ja ne hupenivat hetkessä. En ole koskaan nähnyt vastaavaa myyntiä joulukalentereissa. Sipsijoulukalenteri oli kaupan myydyin tuote keskiviikkona, Sivonen kummasteli.

Nappasimme ostoskärryihin kaupan viimeisen sipsijoulukalenterin ja päätimme avata kaikki 31 luukkua kerralla. Jos haluat tietää jo ennen varsinaista joulukalenterisesonkia, mitä sipsikalenteri sisältää, katso video yltä. 

Millaisia herkkuja ja muita tuotteita kätkeytyy sipsijoulukalenterin sisään? Katso videolta. Varoitus, sisältää sipsipaljastuksia!


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja