Vantaalaiskauppias Kimmo sai 10 lavaa sipsijoulukalentereita myyntiin ja seurasi äimän käkenä, kun ne revittiin käsistä: "En ole koskaan nähnyt vastaavaa"

2:40 Varoitus, sisältää sipsipaljastuksia! Avasimme sipsijoulukalenterin kaikki 31 luukkua

Sipsijoulukalentereista näyttäisi tulleen kaikkien aikojen jouluhitti. Videolta voit kurkata, mitä kaikkea kalenteri pitää sisällään.

Uutisoimme lokakuussa Taffelin jymy-yllätyksestä joulukauteen: kaikkien aikojen ensimmäisestä sipsijoulukalenterista. Viikko sitten Taffelin omistavan Orklan viestintäjohtaja Nina Olin kertoi MTV:lle kalentereiden saapuvan kauppoihin pian ja sisältävän monipuolisesti syötäviä tuotteita sekä muutamia jouluaiheisia tuoteyllätyksiä. 

– Olemme aika kriittisiä siitä, että ei laiteta turhia muovihärpäkkeitä. Tuotteet ovat siis sellaisia, joille on oikeasti käyttöä. Olemme panostaneet tähän.

Perinteistä poiketen Taffelin sipsijoulukalenterissa on myös 31 luukkua totutun 24 luukun sijaan. 

Sipsijoulukalenterit vietiin käsistä: "En ole koskaan nähnyt vastaavaa"

Sipsijoulukalentereita toimitettiin Taffelilta tällä viikolla kauppoihin, joista ne vietiin käytännössä heti käsistä. 

K-Citymarket Vantaan Tammiston kauppias Kimmo Sivonen kertoo, ettei ole koskaan nähnyt vastaavaa uransa aikana.

– Meille tuli niitä kalentereita varmasti Suomen eniten, noin 10 lavaa ja ne hupenivat hetkessä. En ole koskaan nähnyt vastaavaa myyntiä joulukalentereissa. Sipsijoulukalenteri oli kaupan myydyin tuote keskiviikkona, Sivonen ihmettelee.

Kauppias kertoo jo tiedustelleensa Taffelilta täydennystä varastoihin, mutta sipsitehtaalta ei uskallettu vielä luvata, että kalentereita tulee lisää. Ovatko ne siis jo loppuneet kaupoista lokakuussa, vaikka joulukalenterin ensimmäisen luukun avaamiseen on vielä 1,5 kuukautta aikaa? Taffelilta kerrotaan, että lisää ei ole näillä näkymin tulossa.

– Valitettavasti emme avaa kalentereiden myyntimääriä, mutta kaikki tuotetut kalenterit menevät myyntiin. Tällä hetkellä meillä ei ole lisäeriä suunnitelmissa, Nina Olin kommentoi.

Taffelin sipsikalenterin lisäksi  kauppojen joulukalenterihyllyillä saattaa bongata tänä syksynä myös muita mielenkiintoisia uutuuksia, kuten tämän toiminnallisen älyjoulukalenterin. Sen hinta K-kaupassa oli sipsijoulukalenterin tapaan 29,90 euroa. 


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja