Valmista uudenlaisia lihapullia: "Täydellistä sormisyötävää"
Henri Alénin tuoreeseen keittokirjaan tutustunut Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen suosittelee valmistamaan Etelä-Amerikasta tuttua herkkua, joka muistuttaa lihapullia.
Papas Rellenas on alunperin chileläisen ja perulaisen keittiön tuotos, jonka resepti löytyy Henri Alénin tuoreesta Vuoden keittokirja -teoksesta. (Readme, 2015) Lihaisat perunakroketit maistuvat lihapullien makuun tottuneille suomalaisille
Bloggaaja Jani Kinnunen kokeili reseptiä ja suosittelee lihapullia muistuttavien suupalojen valmistamista erimerkiksi brunssille.
– Käytännössä kyse on perunamuusin sisään jemmatusta jauhelihaseoksesta, joka pyöräytetään palloksi ja uppopaistetaan pinnaltaan rapsakaksi ja sisältä meheväksi. Täytettä voi muokata oman maun, mielikuvituksen ja jääkaapin sisällön mukaan. Täydellistä sormisyötävää illanistujaisiin tai vaikka brunssille, Kinnunen kirjoittaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan