Lihapullat uudella tapaa – kokeile tuhtia reseptiä!
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan hieman perinteisestä suomalaisreseptistä poikkeavaa lihapullareseptiä.
Jani Kinnunen vinkkaa kokeilemaan meksikolaisten lihapullien reseptiä. Tomaattikastikkeessa hautuvien, hieman eksoottisempien lihapullien seuraksi Kinnunen suosittelee keittämään tummaa riisiä.
– Lihapullasaaga jatkuu jälleen. Nyt mennään Meksikon lämpöön ja makujen poltteeseen. Syviä makuja, upeita tuoksuja ja tuhtia olemusta, Kinnunen fiilistelee lihapullareseptin hyviä puolia.
Katso meksikolaisten lihapullien resepti Sivumaku-blogista täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti