Mainos
Mainos

Päivitä perinteinen lihapullareseptisi – lisää erikoinen ainesosa, joka parantaa makua!

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen jakaa blogissaan uuden hedelmäisen lihapullareseptin.

Kaksikymmentä eri lihapullareseptiä blogissaan julkaissut Jani Kinnunen kertoo, kuinka ilahtunut oli löytäessään Sabina Ghayourin Sirocco-kirjassa julkaistun hieman erilaisen lammaspullareseptin.

– Kun on tehnyt lihapullia kymmenillä eri tavoilla, alkaa mielikuvitus ihan hiukan hiipua sillä saralla, Kinnunen toteaa.

Lähi-idän henkiset lihapullat tehdään lampaan jauhelihasta, ja ne sisältävät aprikoosia ja fenkolinsiemeniä. Kinnunen kertoo, että aprikoosi tuo palleroihin hedelmällistä syvyyttä ja fenkolinsiemenet hienoa sävyä.

– Lampaan jauheliha maistuu maanläheisemmältä kuin nauta tai possu, ja komppaa muutenkin mielestäni paremmin aprikoosin kera, Kinnunen sanoo.

– Lisää sävyjä tuodaan lorauttamalla päälle jogurttia sekä tamarindikastiketta.

Katso aprikoosi-lammaspullien resepti Sivumaku-blogista täältä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.