Vaivattomasti valmista! Herkullinen paella syntyy tällä vinkillä kuin itsestään

seitanpaella_sivumaku
Paella on ruokalaji, josta riittää isommallekin porukalle. Sivumaku/Jani Kinnunen

Paellasta voi valmistaa omien makumieltymysten mukaan niin kasvis- kuin lihaversion.

Paella on espanjan tunnetuimpia ruokalajeja, mutta se taipuu erinomaisesti myös meidän suomalaisten kotikeittiöihin. Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen valmisti tällä kertaa monipuolisen paellan seitan-chorizosta ja katkaravuista, mutta mikään ei estä sinua valmistamasta tätä herkkua tavallisesta makkarasta.

– Käytin myös kanalientä, jonka korvaaminen kasvisliemellä on tietty hyvin helppoa, jos haluaa. Ja jos ei lihankorvikkeet nappaa, niin tee ruoka liha-chorizolla. Herkullista niin ja näin, Kinnunen kirjoittaa.

Espanjalaisena pyttipannunakin tunnetun paellan valmistus aloitetaan isosta kasarista, jonka jälkeen kasari sisältöineen siirretään kypsymään uuniin. Uunissa ruoka valmistuu kuin itsestään, ja pian edessäsi on herkullinen ruokalaji, joka vie ajatuksesi hetkessä lämpimään.

Reseptin seitan-chorizoa ja katkarapuja sisältävään paellaan löydät Sivumaku-blogistaLue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja