Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Vaivattomasti valmista! Herkullinen paella syntyy tällä vinkillä kuin itsestään

Paella on ruokalaji, josta riittää isommallekin porukalle.
Paella on ruokalaji, josta riittää isommallekin porukalle.Sivumaku/Jani Kinnunen
Julkaistu 11.05.2018 17:02

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Paellasta voi valmistaa omien makumieltymysten mukaan niin kasvis- kuin lihaversion.

Paella on espanjan tunnetuimpia ruokalajeja, mutta se taipuu erinomaisesti myös meidän suomalaisten kotikeittiöihin. Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen valmisti tällä kertaa monipuolisen paellan seitan-chorizosta ja katkaravuista, mutta mikään ei estä sinua valmistamasta tätä herkkua tavallisesta makkarasta.

– Käytin myös kanalientä, jonka korvaaminen kasvisliemellä on tietty hyvin helppoa, jos haluaa. Ja jos ei lihankorvikkeet nappaa, niin tee ruoka liha-chorizolla. Herkullista niin ja näin, Kinnunen kirjoittaa.

Espanjalaisena pyttipannunakin tunnetun paellan valmistus aloitetaan isosta kasarista, jonka jälkeen kasari sisältöineen siirretään kypsymään uuniin. Uunissa ruoka valmistuu kuin itsestään, ja pian edessäsi on herkullinen ruokalaji, joka vie ajatuksesi hetkessä lämpimään.

Reseptin seitan-chorizoa ja katkarapuja sisältävään paellaan löydät Sivumaku-blogista. 

Lisää aiheesta:

Elinan kuuma nachodippi yllättää – "Aloin miettiä, voisiko tätä kokkaushommaa tehdä vähän helpommin"Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!Maukkaampaa lihapataa saa hakea! Ruokabloggarin helppo resepti lämmittää niin kehoa kuin mieltäBloggarin helppo ja nopea arkiruoka hurmaa herkullisuudellaan – tähän reseptiin ei voi olla ihastumatta!Internetin suosituin kanaresepti taipuu myös lihapulliksi – "samalla saa hyvän tekosyyn ostaa pullon marsalaa"Internetin suosituin kanaresepti: "Helppo, supernopea ja mielettömän maukas"
SivumakuPaellaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”