Vaivattomasti valmista! Herkullinen paella syntyy tällä vinkillä kuin itsestään
Paellasta voi valmistaa omien makumieltymysten mukaan niin kasvis- kuin lihaversion.
Paella on espanjan tunnetuimpia ruokalajeja, mutta se taipuu erinomaisesti myös meidän suomalaisten kotikeittiöihin. Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen valmisti tällä kertaa monipuolisen paellan seitan-chorizosta ja katkaravuista, mutta mikään ei estä sinua valmistamasta tätä herkkua tavallisesta makkarasta.
– Käytin myös kanalientä, jonka korvaaminen kasvisliemellä on tietty hyvin helppoa, jos haluaa. Ja jos ei lihankorvikkeet nappaa, niin tee ruoka liha-chorizolla. Herkullista niin ja näin, Kinnunen kirjoittaa.
Espanjalaisena pyttipannunakin tunnetun paellan valmistus aloitetaan isosta kasarista, jonka jälkeen kasari sisältöineen siirretään kypsymään uuniin. Uunissa ruoka valmistuu kuin itsestään, ja pian edessäsi on herkullinen ruokalaji, joka vie ajatuksesi hetkessä lämpimään.
Reseptin seitan-chorizoa ja katkarapuja sisältävään paellaan löydät Sivumaku-blogista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka