Välikohtaus ruokakaupassa sai perheenäidin suunniltaan: Myyjän kommentti 4-vuotiaalle lapselle vetää hiljaiseksi

banaani
Shutterstock / Kuvakaappaus: The Sun

Brittiäiti väittää paikallisen ruokakauppaketjun myyjän ojentaneen hänen neljävuotiasta lastaan hyvin asiattomaan tyyliin.

Lizzy Groombridge Byrne kertoo The Sun -lehdelle kohdanneensa vastikään hyvin ikävän tilanteen Tesco-ruokakaupassa. Ilman lupaa banaanin ottanut Groombridge Byrnen neljävuotias poika Roo sai äidin mukaan osakseen hyvin epäasiallista kohtelua.

Yksi ilmainen hedelmä jokaiselle lapselle

Tesco-ruokakaupassa on sääntö, jonka mukaan jokainen lapsi saa ilmaisen hedelmän asioidessaan kaupassa. Pienelle Roo-pojalle tämä sääntö ei ollut ihan mennyt jakeluun, ja lapsi nappasi ruokakaupassa toisenkin hedelmän. Pojan äidin mukaan myyjä otti heti kärkkäästi kantaa tapahtuneeseen.

– Käännyin ympäri ja kuulin vanhemman miesmyyjän sanovan pojalleni, että: "Kröhöm, älä helvetti yritä kusettaa, niitä saa ottaa vain yhden", äiti kertoo.

Groombridge Byrne hämmentyi tilanteesta pahemman kerran.

– Hän kiroili pojalleni, koska poikani otti ylimääräisen palan hedelmää. Poikani on vasta pieni lapsi, herranjumala. Kyse ei ollut mielestäni mistään vuosisadan rikoksesta. Minua oksetti, että hän käytti poikani kuullen sellaista kieltä, äiti toteaa.

Ruokakaupan edustaja vastasi palautteeseen

Roo-pojan äiti jäi kovasti kaipaamaan anteeksipyyntöä Tescolta tapahtuneen johdosta. Ruokakaupan vastaus ei kuitenkaan vastannut sitä, mitä hän oli odottanut.

Tescon edustaja vastasi Groombridge Byrnelle todeten, että myyjä oli ollut avulias ja kohtelias. Edustaja kertoi olevansa pettynyt siihen, kuinka Groombridge Byrne kuvaili ruokakaupassa tapahtunutta välikohtausta.

Lähde: The Sun 


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat