Munanvaihtajaakin pahempi tapaus: Mies jäi kiinni kuvottavasta teosta ruokakaupassa – "varokaa, mitä ostatte"

kermavaahto
Englantilainen kermavaahtomies kuvottaa Greenhithen asukkaita. Shutterstock

Munanvaihtaja on saanut varteenotettavan haastajan: nyt yökötellään englantilaiselle kermavaahtomiehelle. 

Makuja.fi kertoi taannoin Riihimäen Prismassa bongatusta munanvaihtajasta. Kaupassa ostoksilla ollut nainen kertoi Aamupostin mielipidepalstalla ällistyneenä bonganneensa kaupassa miehen, joka vaihtoi kananmunia rasiasta toiseen.

– Olimme torstaina aamupäivällä Riksun Prismassa ostoksilla. Ällistyksemme oli suuri. Keski-ikäinen mies otti kananmunarasian. Otti toisenkin. Ei siinä mitään. Mutta. Hän vaihtoi munia rasiasta toiseen eli siihen minkä otti mukaansa. Kyllä on härskiä meininkiä, nimimerkki On aikoihin eletty toteaa palstalla.

Mies imaisi kermavaahtoa spray-purkista ja laittoi takaisin myyntiin

Nyt Englannissa sijaitsevassa pienessä Greenhithen kaupungissa on bongattu munanvaihtaajakin törkeämpi tapaus. Asiakas kertoo kaupungin asukkaista koostuvassa Facebook-ryhmässä järkyttyneenä, kuinka hän oli nähnyt miesasiakkaan ällöttävissä puuhissa kaupan kylmähyllyllä:

"Varokaa, mitä ostatte Greenhithen Asda-kaupasta. Näin juuri, kuinka joku mies avasi spray-kermavaahtopurkin, täytti kermavaahdolla suunsa, laittoi korkin takaisin kiinni ja purkkikermavaahdon hyllyyn myyntiin. Kun menin sanomaan asiasta miehelle, hän käyttäytyi todella uhkaavasti. Asdan myyjä näki kaiken, mutta kaupan esimies ei välittänyt miehen teosta lainkaan, kun mies keksi tekosyyn, että oli ostamassa kermavaahdon. Asda, olette häpeäksi ja vaaransitte asiakkaiden terveyden ja turvallisuuden antamalla miehen pahoinpidellä minua henkisesti. En enää koskaan palaa kauppaanne. Hyvät ihmiset, tarkistakaa mitä ostatte ja että pakkaukset ovat varmasti sinetöityjä, muuten ette voi olla varmoja kenen suussa ne ovat olleet" , nainen kirjoitti Darford Gossip Page -sivustolla.

Asda-kauppa on kommentoinut tapausta jälkeenpäin ja pahoittelee tapahtunutta.

–  Olemme tietoisia tapauksesta. Kukaan henkilökunnastamme ei valitettavasti ollut paikalla, kun sanaharkka kahden asiakkaan välillä tapahtui, joten emme voi ottaa siihen kantaa. Teemme runsaasti töitä sen eteen, että asiakkaat voivat nauttia ostoksien tekemisestä Asdassa ja otamme kaikki valitukset vakavasti. 

Lähde: Mirror

***

Kassattomat kaupat valmiina Suomen ja Euroopan valloitukseen 7:00

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.