Mainos

Ari keksi nerokkaan tavan tehdä pizzaa viidessä minuutissa – ei hiivaa, ei uunia: "Pizzafanina epäilin aluksi, mutta yllätys oli iloinen"

Kotikokkaaja Ari Paksuniemi vinkkaa, miten pizzaa saa tehtyä näppärästi viidessä minuutissa, ilman hiivaa ja uunia. Arin ideasta kertoi aiemmin Iltalehti. 

Innokas kokkaaja Ari Paksuniemi ideoi helpon tavan pizzan tekemiseen: lätyn voi valmistaa viidessä minuutissa paistinpannulla ja lopputulos on yllättävän hyvä.

– Pizza viidessä minuutissa. Kuulostaako hyvältä? Kyllä, se on totta. Tähän ei tule hiivaa, eikä tässä tarvita uunia. Yksinkertaista, Ari kertoo alun perin Youtube-kanavalleen, Aapen Kasari, lataamallaan videolla. 

Arin pizzapohjaan tarvitaan vain neljä ainesosaa: vehnäjauhoja, maustamatonta jogurttia kuten turkkilaista jogurttia suolaa ja leivinjauhetta.

–  Tämä tulee nopeasti hyvärakenteiseksi ja helposti muovattavaksi pöydällä. Voi laittaa vähän jauhoja lisää, jos tuntuu, että tarttuu käsiin.

Kun pohja on tehty, se Arin omien sanojen mukaan "lätkäistään paistinpannulle" paistumaan. Pohja kypsyy nopeasti ja kääntämisen jälkeen päälle voi laittaa haluamiansa täytteitä. 

– Testaukseni yllätti suuresti. Näin pizzafanina epäilin aluksi, mutta yllätys oli iloinen, kun lopputulos oli mitä maukkain pizza, Ari kertoo MTV:lle. 

Ari kertoo tekevänsä päivätyökseen markkinointihommia, joten kotona kokkaaminen on miehelle rakas harrastus ja hyvää vastapainoa työnteolle. 

Katso videolta, miten pizza valmistuu ja kurkkaa resepti: Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja