Uusi supernopea tapa grillata makkarat saa suut loksahtamaan auki: "Tämä ei ole vitsi"

1:32 Uusi tapa valmistaa grillimakkarat lyö ällikällä

Grilliä ei enää tarvita! HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemi demonstroi, miten makkarat voi grillata supernopeasti kuumailmapuhaltimella. 

Grillaaminen on tulevanakin kesänä suosituin ruuanlaittotapa. HK:n selvityksen mukaan lähes 40 prosenttia grillaajista on heavygrillaajia, jotka grillaavat vähintään muutaman kerran viikossa. Heavygrillaajilla on käytössään useita grillejä, ja he grillaavat sekä kotona että mökillä. Grillien rinnalle monet ovat hankkineet myös erilaisia savustimia tai smokereita.

Myös kuumailmapuhaltimella voi grillata

Ruuanlaitossa voi päästää mielikuvituksen valloilleen paitsi makujen ja reseptien, niin myös välineiden suhteen. Ensi kesän kuumin ruuanlaittoväline on HK:n mukaan kuumailmapuhallin.

–  Ihan tavallinen kuumailmapuhallin on oivallinen apuväline vaikkapa makkaranpaistamisessa. Kuumenna grillimakkarat pakkauksessaan ensin kuumassa vedessä. Ota makkarat pois paketista, asettele makkarat palamattomalle alustalle ja viimeistele niille kaunis ja herkullinen pinta kuumailmapuhaltimella, vinkkaa HKScan Finland Oy:n markkinointijohtaja Mikko Järvinen.

Sisätiloissa makkarat kypsyvät kuumailmapuhaltimella hetkessä. Ulkona pakkasessa kuumentaessa grillaaminen on hieman hitaampaa. 

– Tällä tekniikalla voi kypsentää vaikka pihvin! tuotekehityskokki Tero Honkaniemi lupaa. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja