Uusi Pepsi Max -maku myyntiin Suomessa!

shutterstock_288476867
Shutterstock

Sokeriton cola-juoma Pepsi Max laajentaa makuportfoliotaan uudella maulla.

Pepsi tuo Suomen markkinoille inkiväärin makuisen Pepsi Max Ginger -juoman. Juoma tulee myyntiin keväällä 2017.

Pepsin mukaan uudella maulla vastataan kuluttajien toiveisiin uniikeista mutta samalla sokerittomista makuelämyksistä. Juoma tulee myyntiin puolen litran pulloissa, pronssisessa pakkauksessa.

Maaliskuussa uutta Pepsi Maxia voi Pepsin tiedotteen mukaan jo löytää muutamista valikoiduista Hartwallin juoma-automaateista ja laajemmin juoma on saatavilla maaliskuun lopusta alkaen kaupoissa ja ravintoloissa ympäri maan.

Myös Coca-Colalla on oma inkivääri-colansa, jota ei tosin vielä ole saatavilla Suomen markkinoilla. Erilaisia kolajuomia on ollut markkinoilla myös muun muassa kirsikan ja vaniljan makuisina.

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.