Coca-Colalta "uskalias" uutuusmaku – maistaisitko kanelinmakuista limua?

Coca-Cola UK on tuonut brittimarkkinoille kanelinmakuisen Coca-Cola Zero -juoman. Yhtiön mukaan maku tehtiin siksi, että ihmiset rakastavat kanelia. Juomaa on saatavilla vain vuoden loppuun.

Yllä olevalla videolla näytetään, mitä tapahtuu, kun sekoitetaan cokis ja maito.

Coca-Cola on tällä viikolla tuonut markkinoille kanelinmakuisen Coca Cola Zero- limsan. Makua on saatavilla Briteissä alkavan joulunodotuksen kunniaksi ja myynti loppuu vuodenvaihteeseen. Uutuusmausta kertoo muun muassa Foodbeast.com-sivusto.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Coca-Cola UK kertoo tiedotteessaan, että heidän inspiraationsa juomaan sai alkunsa ihmisten toiveista. Yhtiöstä kerrotaan, että tuote lanseeraattiiin sen takia, että ihmiset rakastavat sitä makua.

Foobeast-sivusto kommentoi, että on "uskaliasta yhdistää kaneli ja limonadi", mutta Coca-Cola ei ole suinkaan ensimmäinen, joka näin tekee. Viime vuonna PepsiCo nimittäin toi Briteissä markkinoille kanelinmakuisen Pepsi Fire -nimisen juoman, mutta sitä myytiin vain hetken.

Uusia makuja näytetään kokeilevan virvoitusjuomamarkkinoilla kaiken aikaa. Elokuussa kerroimme, että suomalaiset pääsivät ensimmäisinä Euroopassa maistamaan vadelmakolaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja