Mainos

Coca-Colalta "uskalias" uutuusmaku – maistaisitko kanelinmakuista limua?

Coca-Cola UK on tuonut brittimarkkinoille kanelinmakuisen Coca-Cola Zero -juoman. Yhtiön mukaan maku tehtiin siksi, että ihmiset rakastavat kanelia. Juomaa on saatavilla vain vuoden loppuun.

Yllä olevalla videolla näytetään, mitä tapahtuu, kun sekoitetaan cokis ja maito.

Coca-Cola on tällä viikolla tuonut markkinoille kanelinmakuisen Coca Cola Zero- limsan. Makua on saatavilla Briteissä alkavan joulunodotuksen kunniaksi ja myynti loppuu vuodenvaihteeseen. Uutuusmausta kertoo muun muassa Foodbeast.com-sivusto.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Coca-Cola UK kertoo tiedotteessaan, että heidän inspiraationsa juomaan sai alkunsa ihmisten toiveista. Yhtiöstä kerrotaan, että tuote lanseeraattiiin sen takia, että ihmiset rakastavat sitä makua.

Foobeast-sivusto kommentoi, että on "uskaliasta yhdistää kaneli ja limonadi", mutta Coca-Cola ei ole suinkaan ensimmäinen, joka näin tekee. Viime vuonna PepsiCo nimittäin toi Briteissä markkinoille kanelinmakuisen Pepsi Fire -nimisen juoman, mutta sitä myytiin vain hetken.

Uusia makuja näytetään kokeilevan virvoitusjuomamarkkinoilla kaiken aikaa. Elokuussa kerroimme, että suomalaiset pääsivät ensimmäisinä Euroopassa maistamaan vadelmakolaa.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja