Näin uunissa paahdetuista kasviksista tulee entistäkin parempia.
Vinkkasimme lokakuussa suosittujen uunijuuresten ohjeen. Ruokakaupoista löytyy nyt monia edullisia kasviksia, joista saa uunissa paahtamalla erityisen maukkaita.
Lue myös: Ykköskasvis uunijuureksiin! Nappaa ostoskoriisi nyt kotimainen kuitupommi
Uunissa kypsennetyistä kasviksista saa kuitenkin entistäkin parempia yhdellä kikalla, vinkataan The Kitchn -ruokasivustolla.
Ruokatoimittaja Lauren Miyashiro kertoo sivustolla paahtavansa uunissa viikottain parsakaalia tai muita kasviksia.
– En koskaan olisi uskonut, että tähän tarvitsee sen kummempaa reseptiä. Parsakaalin kukintoja pyöritellään öljyssä, suolassa ja pippurissa ja sitten ne paistetaan uunissa, eikö? Väärin! Ainakin tavallaan, Miyashiro kirjoittaa.