Fazerilta tulee nyt uusi paistopisteiden herkkuhaastaja: Pätkis-munkit kauppoihin keväällä

Pätkis munkki pätkis-munkki fazer
Fazer

Berliininmunkki, Omar-munkki  ja Turkinpippuri-munkki saavat nyt uuden herkkuhaastajan, Pätkis-munkin.

MTV:n  Uutisten ruokasivusto Makuja.fi bongasi Messukeskuksessa parhaillaan järjestettävillä ruoka- ja ravintola-alan Gastro Helsinki -messuilla uutuustuotteen herkuttelijoille: Pätkis-munkin.

Kyseessä on tietysti minttusuklaisella klassikolla berliininmunkin tapaan päällystetty munkki. Pätkis-munkit jatkavat Fazerin niin sanottua makeismunkkien sarjaa. Vuonna 2016 esimerkiksi lanseerattiin hitiksi nousseet Omar-munkit. 

– Munkki tulee kauppoihin vappuviikolla, ja se on saatavilla kauppojen irtomyynti- ja paistopisteistä. Tuote on vähälaktoosinen, Fazerilta kerrotaan MTV:lle. 

Makeisista jatkojalostetut tuotteet suosittuja

Erilaisista makeisista on jatkojalostettu aiemminkin erilaisia leivonnaisia sekä muun muassa jäätelöitä. Pakastealtaista on voinut ostaa esimerkiksi Oreo-jäätelöä ja myös makeisvalmistaja Pandan lakritsilla päällystettyjä jäätelöpuikkoja.

Mars on myös muun muassa tuonut sen suositut suklaamaut, kuten Twixin, Snickersin ja Marsin, jäätelöihin ja valmispirtelöihin.

Fazerillakin on ollut markkinoilla useita makeisiin pohjautuvia jäätelöitä. Lisäksi esimerkiksi Ässä Mix -karkeista on tehty virvoitusjuomaa yhteistyössä Hartwallin kanssa. 

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.