Uudenlainen kokispullo otettiin myyntiin – etiketissä hämmästyttävä yllätys

cokispullo
Shutterstock / Kuvakaappaus: YouTube

Coca-Cola-pullot ovat totuttu näkemään yleensä samanlaisina punaisine etiketteineen. Tämäkin pullo näyttää aluksi normaalilta, mutta etikettiin sisältyy yllätys.

Japanissa on myynnissä Coca-Cola-pullo, jonka etiketti muuntautuu helposti lahjarusetiksi. Helppo lahjaidea siis kokisfanille! Tämä on ehkä kaikkein juhlavin kokispullo, jota on koskaan nähty.

Pullosta löytyy ohjeet, miten sen saa muutettua lahjarusetiksi. Etiketistä löytyy naru, jota vedettäessä etiketistä muodostuu kaunis rusetti.

Tällä hetkellä pulloa on nähty vasta Japanissa, Iso-Britanniassa ja Virossa. Toivotaan, että sitä tulisi myyntiin myös muualle maailmaa!


Lähde: Huffington Post

Päivitys 14.11. klo 12:24: Artikkeliin lisätty tieto, että pulloa on nähty myös Virossa. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.