Lohturuokien kruunaamaton kuningas: Klassikkoannoksen muunnos yllättää – "totta kai se toimii"
Jenkkiläinen klassikkoannos muuntuu moneksi. Vaikka kikkailu ei kannatakaan, voi maustamisen suhteen tässä reseptissä olla varovainen.
Sivumaku-blogin Jani Kinnunen otti kokeiluun julkkiskokki Anthony Bourdainin version Mac 'n Cheese -reseptistä.
– Yllätyin Bourdainin vinkistä laittaa mukaan kinkkua. Totta kai se toimii, mutta onko parempi ilman, jää makuasiaksi, ruokabloggaaja pohdiskelee.
Kirjastosta Kinnusen mukaan tarttuneen Bourdainin kirjan ensimmäisenä kokeiluun päätynyt ruoka valmistettiin tällä kertaa rigatonista ja maustamisessa Kinnunen kehoittaa varovaisuuteen.
– Cayenne antaa kivan säväyksen, mutta puolet riittäisi. Kannattaa maistella ja säätää mieleiseksi, bloggaaja varoittaa.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan