Uhka vai mahdollisuus? Suosikkikarkki sekoitti Suomen – yhdistellään nyt kaikkeen
Vihreät kuulat jakavat mielipiteitä jo maultaan, mutta marmeladin ystävätkin saattavat hätkähtää uusimmasta käyttötavasta.
Viinirypäleet ja juustot ovat vakiintunut pari, mutta ruokasivusto Soppa365 ehdottaa sinihomejuuston pariksi nyt uutta vihreää ruokaa – nimittäin Vihreää kuulaa.
Vihreiden kuulien puolipallot on helppo erotella toisistaan ja lisätä puoliskojen väliin sinihomejuustoa. Cocktailtikku vielä suolaisenmakean pikkupalan läpi ja slideri on valmis.
Yksinkertainen yhdistelmä saattaa toimia esimerkiksi pikkujoulutarjoiltavana. Jos siis sattuu olemaan Vihreiden kuulien sekä sinihomejuuston ystävä ja tarpeeksi rohkea niiden yhdistelmää kokeillakseen.
Monta käyttötapaa Vihreille kuulille
Perinteinen vihreä marmeladi on viimeisen vuoden päivittänyt muotoaan esimerkiksi Jaffa-kekseissä ja joulutortuissa. Jäämme innolla odottamaan jo vuodesta 1929 suomalaisille maistuneen makeisen seuraavaa muuntautumista.
Instagramista voi napata herkullisia ideoita kuulien käyttöön:
Mainio koristeluidea Vihreistä kuulista:
Vihreitä kuulia voi lisätä myös rocky roadin joukkoon:
Myös kakun voi koristella kuulilla:
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka