Täydellinen juoma jouluun: Kokeile raikkaita ja superhelppoja Christmosa-drinkkejä!

joulu drinkki
Jouludrinkissä yhdistyvät kuohuviinin kanssa omenat, granaatinomenan siemenet, viinipypäleet sekä karpalot. Kuvituskuva. Shutterstock

Tämä jouluinen kuohuviinidrinkki on täydellinen apu niin joulustressiin kuin pikkujoulutunnelmaankin.

Glögi on ehdottomasti joulun ykkösjuomia, mutta välillä käteen kaipaa myös jotain viileää, raikasta ja hedelmäistä. Tähän tarpeeseen vastaavat ihanat ja helpot Christmosa-drinkit, mimosan jouluiset sukulaiset. Kuohuviinistä ja rypälemehusta valmistuva drinkki saa jouluista makua ja ilmettä omenoista, karpaloista ja viinirypäleistä.

Reseptin vinkanneella Delish-sivustolla sanotaan, ettei lahjoja saa avata ennen kuin tämä drinkki on toisessa kädessä. Tämä vinkki siis muistiin!

Resepti on kahdeksalle.

Christmosat

2 Granny Smith omenaa, pilkottuna

2,3 dl karpaloita

2,3 dl vihreitä viinirypäleitä

2,3 dl granaatinomenan siemeniä

2,3 dl hiilihapollista rypälemehua

1 pullo samppanjaa, proseccoa tai cavaa

Valmistus

Lisää suureen boolikulhoon tai kannuun omenat, karpalot, viinirypäleet ja granaatinomenan siemenet. Kaada päälle hiilihapollinen rypälemehu ja samppanja tai kuohuviini juuri ennen tarjoilua.

Näin drinkki valmistuu, katso video:


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Delish

***

Kokeile ihanan drinkin seuraksi esimerkiksi näitä uudenlaisia joulutorttuja!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.