Työntekijät varoittavat: Älä koskaan tilaa näitä ruokia ja juomia pikaruokaravintolassa – epähygieenistä ja ylihinnoiteltua!

0:29 Mistä McDonald'sin ranskalaiset tehdään?
Videolla kerrotaan, kuinka McDonlad'sin ranskalaiset valmistetaan.

Pikaruokaravintoloiden työntekijät paljastavat nyt joukon ruokia ja juomia, joiden tilaamista kannattaa harkita kerran jos toisenkin.

AskReddit-sivusto kysyi pikaruokaravintoloiden työntekijöiltä, mitä tuotteita he eivät missään nimessä itse tilaisi.

Jos et halua pistellä poskeesi epähygieenistä tai laatuunsa nähden ylihintaista ruokaa, seuraavat tilaukset kannattaa jättää tekemättä. 

Mitään missä on jäitä

Jääkahvit ja muut jäiset juomat kannattaa vastaajien mukaan jättää tilaamatta. Heidän mukaansa jääpalakone on laite, jota on lähes mahdotonta saada puhtaaksi. Koneeseen tulevat vesiputket ja muut pienet yksityiskohdat vaativat voimakasta kemiallista pesua, jota ei kovinkaan usein suoriteta.

Hanajuoma

– Työskentelin paikallisessa kahvilassa, eikä kukaan koskaan pessyt juoma-automaatteja. Ne olivat todella karmeassa kunnossa, kun pesin ne ensimmäisen kerran. Kysyin, tiesikö kukaan miten se tehdään, eikä kukaan tiennyt, koska kukaan ei ollut tehnyt sitä aiemmin, eräs Reddit-käyttäjä kertoo.

Kahvi

– Älä tilaa kahvia, ellei ole todella aikainen aamu ja olemme vasta avanneet. Muuten tulet juomaan kahvia, joka on seissyt myynnissä vähintään viiden tunnin ajan.

Spaghetti

Pasta on työntekijöiden mukaan ruokalaji, joka ei todellakaan ole hintansa arvoinen. Edullisesta pastasta valmistetuissa annoksissa on usein liian paljon suolaa ja liian vähän lisukkeita, jotta niistä kannattaisi maksaa.

Omavalintaiset pannupizzat

– Älä tilaa personoituja pannupizzoja. Ne on ylihinnoiteltu. 

Tonnikalasalaatti

Erään työntekijän mukaan salaatteihin tuleva tonnikala tulee keittiöihin huoneenlämmössä säilyvissä pusseissa. Pussit avataan ja niiden joukkoon sekoitetaan majoneesia niin paljon, että se saa kertojan voimaan pahoin.

– Ainoa ruoka, jota en kannusta syömään, on tonnikala.

White Mocha- juoma

– Kenenkään, joka kunnioittaa omaa terveyttään, ei kuuluisi tilata white mocha -juomia. Ne ovat järjettömän epäterveellisiä ja todella inhottavia. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja