Tykkäätkö Kingis-jäätelöistä? Nyt tuli kauppoihin ennennäkemätön uutuus – eikä se löydy pakastealtaasta

kingis bites uutuus
Unilever/Halva

Jos Kingis-jäätelöt lukeutuvat suosikkeihisi, saatat myös pitää tästä uutuustuotteesta. Jäätelöklassikot Kingis Original ja Kingis Salmiakki valloittavat nimittäin nyt myös makeishyllyt. 

Jo 40 vuotta markkinoilla olleet Kingikset ovat Suomen rakastetuimpia jäätelöitä. Tullessaan markkinoille vuonna 1980, ne vietiin heti käsistä, sillä kyseessä oli Suomen ensimmäinen iso jäätelöpuikko.

Nyt suomalainen makeisvalmistaja Halva sekä ruotsalainen Candy People tiedottavat lanseeraanneensa Kingis-jäätelöistä makeisuutuuden. 

– Meillä on suuri ilon ja ylpeyden aihe ilmoittaa, että olemme nyt tuoneet nämä ikisuosikit pakastealtaasta makeishyllyyn! Vielä erityisemmäksi lanseerauksen tekee se, että kyseessä on Candy Peoplen ensimmäinen varta vasten Suomen markkinoille kehitetty tuote, Candy People -makeistehtaalta kerrotaan.

Tiesitkö? Kingis-jäätelö tuli markkinoille ensimmäisen kerran 1.4.1980 ja juhlii siis tänä vuonna 40-vuotissyntymäpäiviään. Markkinoille tullessaan Kingis oli Suomen ensimmäinen iso jäätelöpuikko. Kingis-jäätelöitä valmistaa suomalainen jäätelötehdas Ingman. 

– Meillä on hieno tilaisuus olla yksinoikeudella mukana lanseeraamassa yhdessä Candy Peoplen kanssa Kingis-jäätelöiden makuisia makeisia, joita ei Suomessa ole ennen nähty! Kyseessä on merkittävä innovaatio makeisalalla, Halvalta puolestaan kommentoidaan.

Suklaan ja vaniljan sekä salmiakin ja vaniljan makuiset makeiset valmistetaan Ruotsissa. Halvan ja Candy Peoplen mukaan kukaan Kingis-fani voi erehtyä niiden mausta. 

Viimeisen parin vuoden aikana Candy People on luonut makeisversiot monista Ruotsin suosituimmista jäätelöistä, kuten Sandwich Original -keksijäätelöstä ja Calippo Cola -mehujäästä.  Uusia Kingis-makeisia myydään 120 gramman pusseissa ja niitä on saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista. 

Jäätelöstä makeisia, makeisista jäätelöitä ja munkkeja

Erilaiset fuusiotuotteet makeisista, jäätelöistä ja leivonnaisista ovat jo tuttu näky Suomessa. Uutisoimme maaliskuussa muun muassa Fazerin uutuustuotteesta, Pätkis-munkeista.

Pakastealtaista on sen sijaan voinut ostaa esimerkiksi Oreo-jäätelöä ja myös makeisvalmistaja Pandan lakritsilla päällystettyjä jäätelöpuikkoja. Mars on myös muun muassa tuonut sen suositut suklaamaut, kuten Twixin, Snickersin ja Marsin, jäätelöihin ja valmispirtelöihin.

Fazerillakin on ollut markkinoilla useita makeisiin pohjautuvia jäätelöitä. Lisäksi esimerkiksi Ässä Mix -karkeista on tehty virvoitusjuomaa yhteistyössä Hartwallin kanssa. 


Lähde: Halva, muut valmistajat

***

Millaisia jäätelötrendejä nyt on? 

Herkut kuuluvat kesään 7:21

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja