Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tuttu juoma taikoo nyhtöpossusta entistäkin herkullisemman – tämä ruoka ei jätä kylmäksi!

Nyhtöpossu saa tässä reseptissä makua kolajuomasta.
Nyhtöpossu saa tässä reseptissä makua kolajuomasta.Sivumaku/Jani Kinnunen
Julkaistu 16.11.2018 17:01

MTV LIFESTYLE

Kolakastikkeessa kypsennetty Carnitas-nyhtöpossu käy sellaisenaan mihin vain, reseptin takana oleva Sivumaku-bloggari kertoo. 

Hitaasti kypsennetty ja säikeiksi revitty nyhtöpossu on monelle suomalaisillekin tuttu ruoka, jota voi nauttia monipuolisesti lähes missä tahansa ruoassa aina salaateista tacoihin.

Perinteisesti liha haudutetaan laardissa, mutta tässä Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen reseptissä ruokalajia on kevennetty kypsentämällä possun kolakastikkeessa.

KOKEILE MYÖS: "Herkullinen, helppo ja halpa" – kokeile porsaankylkeä aasialaisella vivahteella!

– Kolaksi käy hyvin perinteiset isot brändit, mutta hitusen parempaa saat, kun ostat ruokosokerilla makeutettua kolaa, joka on hiukan tuhdimman makuista ja siten myös maukkaampaa kastikkeen pohjana, Kinnunen kirjoittaa blogissaan. 

Voit valmistaa ruokalajin joko uunissa tai pannulla, tai jos kiire painaa, myös kaupan valmis nyhtöpossu sopii toimii tähän reseptiin erinomaisesti. 


– Erityisen hienoksi herkku muuttuu, kun sen paahtaa lopuksi rapsakaksi, mutta ei kuivaksi asti, Kinnunen lisää.

Reseptin löydät Sivumaku-blogista: Carnitas - nyhtöpossua kolakastikkeessa

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Tässä on superhelppo ja kevyt arkiruoka jauhelihasta! Testaa vartissa valmistuva hittiMielettömän mehevää lihaa! Ketoilijoiden ylistämä valmistustapa testattiin: "Juuri niin simppeliä kuin miltä kuulostaakin"Superhelppo ja kevyt arkiruoka jauhelihasta – testaa vartissa valmistuva hitti!Aliarvostetusta lihasta syntyy arjen juhlaruoka – tätä edullista reseptiä on kokeiltava! Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!Uskomattoman simppeli arkiruoka! Supermaukas kastike valmistuu pastan kypsyessä
SivumakuRuoanlaittoRuokaLiharuokaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”