Tuorepuurosta paljastui ällöttävä yllätys – Valio: "Mahdollisesti hetkellinen häiriö pakkauskoneella"

puuroyllätys1
Valion tuorepuurosta löytynyt klöntti paljastui homeeksi, joka oli päässyt itämään kannen viallisen saumauksen vuoksi.

Suomalaisen työpaikan kahvihuoneessa koettiin puistattavia hetkiä, kun puoliksi syödystä tuorepuurosta paljastui odottamaton yllätys.

Yhtäkkiä kesken evätauon eväitä nauttineen henkilön lusikka osui Valion tuorepuuropurkissa tummaan klönttiin, joka ei kokonsa tai värinsä puolesta voinut olla hedelmä. Epätietoisuus epämääräisestä yllätyksestä aiheutti syöjässä voimakasta ällötystä ja puistatuksen tunnetta. 

Tilanteen rauhoittumisen jälkeen löytö paljastui homeeksi, joka Valiolla tulkittiin kannen epätarkan saumauksen aiheuttamaksi. 

Valiolta pahoittelut ja viiden euron hyvitys

Seuraavana päivänä inhottavan yllätyksen löytäjä otti yhteyttä Valioon, ja vastaus epämiellyttävään kokemuksiin tuli pikavauhtia. Vastauksessa pahoiteltiin tuotteen poikkeavuutta ja selitettiin, miten homeeksi paljastunut klöntti oli purkkiin oikein päätynyt.

– Mahdollisesti hetkellinen häiriö pakkauskoneella on aiheuttanut epätarkkuutta kyseisen pakkauksen kannen saumaukseen. Tällöin pakkaukseen on päässyt vuotamaan ilmaa ja ilman mukana homeitiöitä. Home tarvitsee happea kasvaakseen, eikä jääkaappisäilytys estä homeen kasvua. Happivuotokohta saattaa olla niin pieni, ettei sitä pysty silmämääräisesti havaitsemaan, Valion antamassa vastauksessa todettiin.

Vastauksessa lisätään, että normaalisti tällaiset tuotteet poistetaan aina myyntiin menevien joukosta, mutta valitettavasti virheellinen tuote oli nyt päässyt tuotannosta myyntiin.

Pahoittelujen lisäksi vastauksen mukana tuli viiden euron arvoinen hyvitys tuotteesta. Vaikka vastaavanlaiset virheet ovat harvinaisia, syöjä kertoo, että tuotetta kohtaan jäi pieni kammo, eikä tuote päädy hänen ostoskoriinsa ainakaan vähään aikaan.

Katso videolta, millaisen yllätyksen suomalaisnainen löysi suklaalevystään. 


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja