Mies osti Lidlistä riisipussin ja pöyristyi sisällöstä: ”Nyt kotini haisee keitetyltä hiireltä”

riisipussiLidl
Twitter, Colourbox

Toisin kuin kauppaketju Lidlin asiakas luuli, mikrotettavan riisipussin sisältä löytynyt möykky paljastui hiiren sijaan homeeksi. 

VIDEO: Myös suklaasta on paljastunut ällöttäviä yllätyksiä. 

Yleensä ruokakaupasta ostettujen pakkausten avaaminen ei aiheuta sen suurempia reaktioita, mutta erään brittimiehen kohdalla kävi toisin.

Ällöttävä tapahtumaketju sai alkunsa, kun Lidlissä vieraillut Richard Lee avasi ostamansa valmisriisipussin. Mies järkyttyi todenteolla huomatessaan riisin seassa harmaan möykyn, joka muistutti erehdyttävästi kuollutta hiirtä.

Leech jakoi kuvan ostamastaan riisipussista ja sen sisällöstä Twitterissä, jossa se on aiheuttanut runsaasti etovia reaktioita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hei LidlUK. Pystyttekö kertomaan minulle, kuinka tämä hiiri on päässyt riisipussiini? Nyt kotini haisee keitetyltä hiireltä ja vaimoni kärsii rajusta pahoinvoinnista, kuvatekstissä kerrotaan.

Yllätyksen syynä pakkaukseen tullut reikä 

Miehen twiitti sai nopeasti vastakaikua, kun Lidlin työntekijä vastasi twiittiin ja lupasi ryhtyä selvittämään tapausta.

Tutkinnan päätteeksi kävi ilmi, että miehen hiireksi luulema möykky ei sittenkään ollut kuollut eläin, vaan homemöykky. Home oli todennäköisesti muodostunut tuotteeseen pakettiin tulleen pienen reiän seurauksena.

– Olemme äärimmäisen pahoillamme siitä, että tämä kyseinen tuote ei täytä korkeita laatustandardeja, joita sekä me että asiakkaamme odottavat, Lidl kommentoi tapausta.

Vaikka Lidl otti asian vakavasti ja ryhtyä selvittämään tapausta, osa Twitter-käyttäjistä on suhtautunut miehen kokemukseen huumorilla ja ryhtynyt käyttämään twiiteissään hastagia #StuartLidl.

Lähde: LadBible

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.