0:17

Perhe löysi säilykepurkista etovan yllätyksen: ”Tunsin oloni huonoksi useamman tunnin ajan”

Ruotsalaisperheessä koettiin eräänä iltana pelonsekaisia hetkiä, kun illallista varten avatun säilykepurkin sisältä paljastui valtavan kokoinen hämähäkki.

VIDEO: Muistatko vielä tapauksen, jossa Fazerin suklaalevyn sisältä paljastui jotain sinne kuulumatonta.

Viime viikon torstaina Länsi-Ruotsissa asuva Jessica Ljungdahls perheineen koki varsinaisen yllätyksen, kun vesikastanjoita sisältäneen säilykepurkin sisältä paljastui jotain, mitä kukaan ei osannut odottaa. 

Vesikastanjat joutuivat hetkeksi pannaan

Säilykepurkin kutsumatonta vierasta ei voinut olla huomaamatta, sillä kannen alla lepäsi noin kolmen senttimetrin kokoinen karvainen hämähäkki, jonka pitkät jalat täyttivät purkin lähes kokonaan.

– Tunsin oloni huonoksi useamman tunnin ajan. Se oli hirvittävän epämiellyttävää, Jessica kertoo löydöksestä.

Nainen kertoo kuvottavan yllätyksen aiheuttaneen hänelle paitsi huonoa oloa, myös univaikeuksia. Kyseisen säilykepurkin sisältämät vesikastanjat eivät päätyneet syötäviksi, ja perhe epäilee, että kyseistä raaka-ainetta ei heidän perheessään tulla vähään aikaan syömään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun kaadoin vedet pois vesikastanjapurkista, huomasin loput jalat purkin pohjalta. Purkki ei ollut kovin tuore, nainen kertoo.

Karmivan yllätyksen alkuperä kiinnostaa

Jessica palautti alkuperältään kiinalaisen säilykepurkin ruokakauppaa, josta hän oli kyseisen tuotteen ostanut. Tapahtumaa pahoitellut henkilökunta lupasi ryhtyä selvittämään epämiellyttävän yllätyksen syitä.

– En ollut vihainen, sillä se on voinut päätyä purkkiin monestakin eri syystä, mutta se oli todella inhottavaa, Jessica kertoo ja lisää, että alkujärkytyksen jälkeen hän alkoi kiinnostua hämähäkin alkuperästä.

Nainen julkaisi kuvan löydöksestään myös Facebookissa siinä toivossa, että joku osaisi kertoa, mikä purkissa piileskellyt hämähäkki on lajiltaan. 

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja