Totaalisen älytöntä! Katie tilasi krapulassa McDonald'sin hampurilaisen, joka hakee vertaistaan

2:10 Näitä asioita et ole huomannut tutuista logoista

Krapulaisen kanadalaisnaisen tilaama McDonald’sin "hampurilainen" naurattaa. Asiasta kertoo muun muassa brittilehti The Sun.

Videolla: Oletko huomannut nämä? Tuttujen yritysten logoissa on piilomerkityksiä. 

Kuten moni varmasti tietää, pienessä kankkusessa ei välttämättä tee mieli ruokaa ihan normaaliin tapaan. Suolainen roskaruoka yleensä maistuu, mutta sekin voi sisältää elementtejä, jotka vain vahvistavat pahaa oloa.

Erään kanadalaisnaisen, Katien, krapula oli edennyt siihen pisteeseen, että McDonald’sissa tehty hampurilaistilaus meni hauskalla tavalla pieleen. Katien mokasta kertoi Instagramissa hänen aviomiehensä Jody.

– Me otimme muutaman eilen ja @katievandemark päätti, että McDonald’sin hampurilainen parantaisi varmasti hänen krapulansa, Jody aloitti.

Aviomies jatkoi kertomalla, että Katie on sen tyyppinen ihminen, joka tekee aina hampurilaistilauksiinsa muokkauksia, kuten "ei suolakurkkua" tai "ei sipulia".

–  Eli tämän hän tilasi: ”ei suolakurkkuja, ei sipulia, ei sinappia, ei leipää, ei pihviä”...saimme kirjaimellisesti kaksi pussia ketsuppia!!!

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kaiken lisäksi Katielta velotettiin vielä kokonaisen hampurilaisen hinta. Aviomies Jodyn mukaan McDonald'sin työntekijällä oli selkeästi huumorintajua, sillä ketsuppipussit tarjoiltiin take away -muovirasiassa.

Somekäyttäjien mielestä Katien krapulainen tilaus oli suorastaan hulvaton.

– Tämä on parasta ikinä. Minä nauran vieläkin. Omg, yksi nauroi Instagramissa.

– Saammeko esitellä, McDonald'sin uusi haamuburgeri. Juuri sopivasti halloweeniksi, eräs veisteli.

Lähde: The Sun

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja