Annan, 20, humalassa tilattu Subway-patonki oli niin outo, että työntekijän oli pakko ottaa siitä kuva

Subway patonki
Subwayn patonki. Kuvituskuva. Shutterstock

Kun lontoolainen Anna, 20, kävi elämänsä ensimmäistä kertaa Subway-ravintolassa ja tilasi pienessä humalatilassa patongin, ei hän vielä osannut kuvitella joutuvansa somekansan riepoteltavaksi. 

Alkoholipitoinen illanvietto johtaa monesti pikkutunneilla heräävään näläntunteeseen, ja silloin poiketaan useimmiten kotimatkalla paikalliselle grillille tai pikaruokaravintolaan.

Näin toimi myös 20-vuotias lontoolainen Anna. Hän päätti kostean illan jälkeen suunnata patonkeja myyvään Subway-ravintolaan. Annan tilaus ei kuitenkaan ollut ilmeisesti aivan perinteinen. 

– Ensimmäistä kertaa Subwayssa ja työntekijä otti kuvan tilauksestani. Teenkö jotain väärin, Anna kirjoitti Twitterissä ja lisäsi oheen havainnollistavan kuvan tilanteesta.

Anna valitsi patonkinsa täytteeksi mustia oliiveja, juustoa ja kurkkua. Nuoren naisen täytevalinta aiheutti valtavan keskusteluryöpyn Twitterissä.

– Herranjumala Anna, kuka tilaa tuollaisen Subway-patongin? Twitterissä ihmeteltiin

– Voin luultavasti nimetä 1000 täytettyä leipää, jotka voittavat tämän leivän. Ensimmäinen niistä on leipä ja voi. Leipä ja voi voittaa juuston ja kurkun, somessa naljailtiin. 

Subwayn työntekijä jakoi kuvan Annan patongista omissa Instagram-tarinoissaan. Patonkitilaus ylitti uutiskynnyksen useissa brittimedioissa. Anna perusteli patonkitilaustaan jälkikäteen humalatilallaan ja kasvisruokavaliollaan. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja