"Toivottavasti ensi kertaa ei tule!" – mies näpäytti ravintolan asiakkaita nerokkaalla tavalla

Kuvituskuva, kuvakaappaus Facebookista
COLOURBOX, kuvakaappaus Facebookista

Kun kaksi vanhempaa naishenkilöä keskusteli Australian alkuperäiskansoista rasistisin termein, Jarred Wall päätti tehdä jotain.

Australialainen Jarred Wall joutui ikävään välikohtaukseen ravintolassa. Tilanne syntyi, kun Wall kuuli törkeän keskustelun ravintolapöydässä. Kaksi vanhempaa naishenkilöä keskusteli Australian alkuperäiskansoista, aboriginaaleista, rasistisin termein.

Wall ei rynnännyt huutamaan rouvashenkilöille; sen sijaan hän osti naisille teetä ja jätti heille paljonpuhuvan lapun. Lapussa luki: "Nauttikaa teestä! Tämän tarjoavat kaksi aboriginaalia, jotka istuvat vieressänne, pöydässä 26".


Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Olisin voinut päästää irti kokonaisen syytöspalopuheen, muttei se olisi auttanut, Wall kertoo päätöksestään.

– Ehkä nämä neuvot ovat ensi kerralla vähän viisaampia ja ajattelevat, ennen kuin puhuvat. Toivottavasti ensi kertaa ei tule!

Miehen julkaisemasta kuvasta on tykätty jo yli 21 000 kertaa, ja sitä on jaettu tuhansia kertoja. 

Kokeile tätä ihanaa reseptiä:

Makea pizza 1:30

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.