Isä keksi poikkeuksellisen tavan saada VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa – röyhkeää vai nerokasta?

3:29 Helsinkiläispäiväkodin lapset saivat ravintolaelämyksen: Maistuiko mustekalapasta?

Jos ravintola väittää olevansa tupaten täynnä, aina voi esittää Marokon pääministeriä. Tätä mieltä on ainakin eräs isä, joka onnistui huijaamaan ravintolan henkilökuntaa melko poikkeuksellisella tavalla. 

Miten raintolaruoka maistuu lapsille? Katso hauska video makuraadin arvioista. 

Tiedätkö sen ärsytyksen tunteen, kun soitat ravintolaan vain kuullaksesi, että yhtään pöytää ei ole vapaana? Aivan. Eräs isä ei kuitenkaan tyytynyt kohtaloonsa, vaan päätti hankkia itselleen pöydän hinnalla millä hyvänsä. Tämä keino on jotain, mitä et taatusti ole aiemmin nähnyt!

Temppu johti yhteiskuviin ja nimikirjoituksiin

Käyttäjä @ihab8knicks julkaisi Twitterissä hulvattoman videon isänsä nerokkaasta huijauksesta, jonka ansiosta perhe sai VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa.

– Isäni halusi tehdä varauksen ravintolaan ja he kertoivat hänelle, että he olivat täynnä. Vähän myöhemmin hän soitti takaisin ja väitti olevansa Marokon pääministeri. Saimme paikan parhaimman pöydän ja kokki pyysi häntä signeeraamaan lautasen ja ottamaan kuvan hänen kanssaan, Ihab kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Erikoisesta tilanteesta kuvattu video on herättänyt runsaasti keksustelua sosiaalisessa mediassa. Samaan aikaan kun osa ihmisistä pitää isän tapaa nerokkaana, toiset pitävät sitä erittäin räyhkeänä temppuna. Mitä mieltä sinä olet?

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja