Kovaääninen kaksikko sai opetuksen – asiakkaalta kekseliäs kosto meluaville miehille

kahvila kahvi kahvilla
Shutterstock

Töykeät kahvila-asiakkaat kiusasivat henkilökuntaa, mutta vieressä istunut asiakas puuttui tilanteeseen nerokkaalla tavalla.

Kahvi on tehty maukkaista pavuista. Ikkunasta hiipii sisään auringon valo. Pienessä kahvilassa tuoksuu vastaleivottu korvapuusti. Vain yksi asia voi pilata idyllin: kun viereesi istuu meluava kaksikko, joka kohtelee henkilökuntaa halveksuen.

Juuri näin kävi Khalil Sehnaouille. Sen sijaan, että mies olisi antanut asian olla, hän puuttui tilanteeseen yllättävällä tavalla.

Hän pyysi ystävällisesti naapuripöydän äänekkäitä ilkeilijöitä parantamaan käytöstään. Kun se ei tehonnut, Khalil otti kovat aseet esiin.

Vieressä törkeyksiä huudellut kaksikko oli jutellut täydellisestä nimestä yritykselleen, mutta käytöksensä vuoksi he menettivät elämänsä tilaisuuden. Khalil nimittäin osti kyseisen domain-nimen kaksikon nenän alta ”kostoksi” huonosta käytöksestä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies julkaisi tapahtuneesta twiitin, joka sai osakseen myös kritiikkiä. Suurin osa palautteesta oli kuitenkin positiivista ja varsinkin tarjoilijat ja baristana työskentelevät kiittelivät miehen sankarillista tekoa tämän puolustaessa henkilökuntaa kekseliäällä tavalla.

Lähde: Mirror

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja