Asiakkaan röyhkeä temppu järkytti tarjoilijan – "todella epäkohteliasta”

tarjoilija (1)
Kuvakaappaus: Twitter Shutterstock

20-vuotias tarjoilija järkyttyi asiakkaan jättämästä viestistä.

Yhdysvaltain Charlottessa tarjoilijana työskentelevä Alexandra Judd sai kokea ikävän yllätyksen työvuorossaan, kun kahden naisen seurue kohteli häntä tympeästi.

– He eivät vastanneet kysymyksiini eivätkä puhuneet minulle. Se oli todella epäkohteliasta, Judd muistelee viime tiistaita.

Brunssinsa syötyään naiset pyysivät erilliset laskut. Toinen naisista jätti tippiä, kuten normaalikäytäntöön kuuluu, mutta toinen ei. Sen sijaan kuittiin oli jätetty viittaus Raamatun jakeeseen ja viesti ”rukoilen puolestasi”. Kyseisessä jakeessa puhutaan siitä, ettei miehen tulisi maata toisen miehen kanssa.

Judd ei ollut kertonut asiakkaille homoseksuaalisuudestaan, mutta arvelee asiakkaiden arvanneen asian.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En olisi ikinä uskonut, että minua syrjittäisiin seksuaalisen suuntautumiseni vuoksi tällä tavoin.

Judd postasi kuitin Facebook-sivuilleen ja kirjoitti asiakkaan käytöksen olevan erittäin epäkunnioittavaa. Hän ei anna syrjinnän lannistaa itseään mutta on huolissaan siitä, miten vastaavanlainen kohtelu voi vaikuttaa muihin, herkempiin ihmisiin.

– Kaikki eivät ole henkisesti yhtä vahvoja kuin minä olen. 

Lähteet: Foxnews, Nydailynews

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja