Hans Välimäki vinkkaa helpon tavan valmistaa tavallisista perunoista astetta parempia. Tämä perunalisuke sopii ruoalle kuin ruoalle.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin huhtikuussa keittiömesari Hans Välimäen Hansin kotona -virtuaalikokkikoulusta. Välimäen kotikokeille suunnattussa kokkikoulussa sukellettiin huhtikuussa keväisten klassikkoruokalajien saloihin. Välimäki opetti muun muassa, miten valmistetaan täydellistä risottoa.
Lue lisää: Ruoka, johon Hans Välimäki ei ikinä laittaisi liemikuutiota – vinkit valmistukseen: "Isoin virhe, mikä Suomessa tehdään…"
Krossatut perunat on helppo lisuke potuista
Samaisessa kokkikoulussa Välimäki paljasi myös oman perunareseptisuosikkinsa. Potuista saa keittiömestarin mukaan huomattavasti parempia, kun niistä tekee niin sanottuja krossattuja perunoita.
