Tiukka "ei" humalaisille asiakkaille! McDonald's alkaa puhalluttaa asiakkaitaan

McDonald's (SXC)

Iso-Britannian Cambridgessa sijaitsevassa McDonald'sissa on päätetty ottaa käyttöön järeät keinot humalaisten asiakkaiden käännyttämiseksi.

Britannian Cambridgessä sijaitseva McDonald's-ravintola aikoo jatkossa puhalluttaa asiakkaansa siltä varalta, että heidän veressään on brittilain mukaan rattijuopumusrajan ylittävä määrä alkoholia. Alkoholin vaikutuksen alaisena kyseisessä McDonald'sissa asioivat käännytetään pois.

– Haluamme, että ihmiset saavat nauttia, eivätkä pilaa iltaansa, paikallinen poliisi kommentoi McDonald'sin toimintapolitiikkaa.

Liian päihtyneitä asiakkaita ei päästetä ravintolaan

Tarkoitus on, että 24 tuntia vuorokaudessa avoinna olevan Cambridgen McDonald'sin asiakkaat puhallutetaan tarvittaessa kahteen otteeseen, jotta voidaan olla varmoja siitä, että ravintolaan ei saavu liian päihtyneitä asiakkaita. Myös asiakkaiden limut aiotaan jatkossa tarkistaa tarvittaessa sen varalta, että niiden joukkoon on kaadettu alkoholia.

Puhalluskäytännön käyttöön ottaneessa McDonald's-ravintolassa on kärsitty viime aikoina humalaisten asiakkaiden aiheuttamista ongelmista. Välikohtausten vuoksi muun muassa päihtyneiden opiskelijoiden ja urheilufanien huono käytös pyritään ennaltaehkäisemään.

Nähtäväksi jää, ryhdytäänkö muuallakin maailmassa jatkossa vastaaviin toimiin öisten asiakkaiden aiheuttamien välikohtausten karsimiseksi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja