McDonald'sin työntekijä paljastaa varjellun salaisuuden: Sano näin kassalla – ja saat taatusti tuoreita ranskalaisia!

mäkkärin ranskikset
Shutterstock

Pikaruokaravintola McDonald’sin työntekijän mukaan juoma kannattaa aina tilata ilman jäitä – ja ranskalaiset ilman suolaa.

Videolla paljastetaan, kuinka McDonlad'sin ranskalaiset oikein valmistetaan. 

Englantilaiskaupunki Essexissä sijaitsevan McDonald’sin työntekijä paljasti The Sun Online -sivustolle vinkkejä, joilla ravintolakokemus on mahdollista nostaa aivan uudelle tasolle. Ensimmäinen vinkki liittyy juomiin. 

– En koskaan tilaa mitään, missä on jäitä. Se ei johdu vedestä, jota käytetään jäiden tekemiseen, vaan koneesta. Sitä ei vain puhdisteta niin usein kuin pitäisi, työntekijä kertoo.

Tämän vinkin lisäksi työntekijä jakoi kikan, jonka ansiosta tarjottimellesi päätyy joka kerta tuoreita, vastapaistettuja ranskalaisia.

– Tilaama ranskalaiset ilman suolaa, sillä sen vuoksi joudumme valmistamaan niitä uuden erän. Varmistaaksemme sen, ettei niihin pääse lainkaan suolaa, meidän tulee myös puhdistaa alusta, jossa ranskalaisia säilytetään, työntekijä paljastaa.

Vierailu kiireisimpien aikojen jälkeen 

Vastavalmistettuja annoksia kaipaavan kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, mihin kellonaikaan ravintolassa vierailee.

Työntekijän mukaan ravintolakäynnit kannattaa ajoittaa juuri ruuhka-aikojen ulkopuolelle, jolloin vanhat tuotteet on myyty uusien tieltä, mutta suurimmat asiakasvirrat ovat hiljentyneet.

– Kiireisimmät kellonajat ovat kahdeksan, kymmenen, kaksitoista, kaksi, viisi ja seitsemän.

Lähde: TheSun 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja