Lontoon "levottomin" McDonald's otti erikoisen keinon käyttöön vähentääkseen häiriöitä – alkoi soittaa klassista musiikkia

Hampurilaisravintola McDonald'sin kyltti.

Lontoon "levottomin" McDonald's on ottanut klassiset aseet käyttöönsä yrittäessään karsia huonoa käytöstä ravintolassaan.

Yllä olevalta videolta näet, miten Mäkkärin ranskalaiset valmistuvat.

Lontoon levottomimmaksi kutsuttu McDonald's on päättänyt päästä eroon nuorisoasiakkaidensa antisosiaalisesta käytöksestä, kertoo Daily Mail.

Paikallisten silmissä Shepherd's Bushin McDonald'silla on kamala maine. Vuonna 2017 kyseisessä ravintolassa tai sen lähistöllä raportoitiin 71 rikosta.  Tänä vuonna poliisi on kuitenkin käynyt vain kahdesti, sillä ravintolassa on aivan uudenlainen tunnelma, kiitos muun muassa Beethovenin ja Mozartin.

Pikaruokaravintola pisti nimittäin ilmaisen WiFinsä pois käytöstä ja alkoi soittaa klassista musiikkia.

Klassisen musiikin soittaminen on toiminut levottoman nuorison karkottimena. Onnistuneesti muun muassa metroasemilla testattu keinoa on pikaruokaravintolaketjun edustajan mukaan testattu tietyissä ketjun ravintoloissa, sillä se "kannustaa hyväksyttävämpään käytökseen".

Paikalliset ovat ilahtuneet uusista metodeista, ja kannustavat ottamaan ne käyttöön muissakin ketjun ravintoloissa.

Lähde: Daily Mail

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!