Teemu Selänteen pihviravintolalle huikea Michelin-tunnustus
![Copyright: Corbis. Photographer: David Bro/ZUMA Press. Teemu Selänne 4](https://im.mtvuutiset.fi/image/3143978/landscape16_9/1600/900/489b425deaf2000bd5cbbbb987254f6d/xy/teemu-selanne-4.jpg)
Teemu Selänteen nimeä kantava pihviravintola Kaliforniassa nostettiin arvostettuun Michelin-oppaaseen.
Jääkiekkolegenda Teemu Selänteen pihviravintola Selänne Steak Tavern nostettiin viiden muun uuden ravintolan ohella Kalifornian Michelin-oppaaseen. Pihviravintola ei siis saanut varsinaista Michelin-tähteä, mutta oppaaseen suositelluksi ravintolaksi pääseminen on myös arvostettu tunnustus.
Selänne iloitsee saavutuksesta omalla Twitter-tilillään.
Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.
Michelin-oppaassa ylistetään ravintolan ruokaa
Michelin-oppaan sivuilla ylistetään Selänteen ravintolan antimia. Oppaan mukaan ravintolan pihvi on mehevää, liha hyvin marmoroitunutta ja keittiöhenkilökunta nostaa sen vielä uudelle tasolle ruoanlaittotaidoillaan.
Lisäksi oppaassa kehutaan ravintolan kermaista ja voista perunamuusia sekä suositellaan testaamaan jälkiruoaksi Selänteen nyhtöpullaa.
Katso myös video: Huippukokki Stefan Richter näyttää, miten pihvi maustetaan ja paistetaan
Lähteet: Michelin Guide, Twitter
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka