Alkupala, joka on syntisen hyvää ja supernopea valmistaa – ainekset pakastimesta!
Valkosipulilla maustetut katkaravut valmistuvat pannulla nopeasti ja toimivat erinomaisena alkupalana.
Valkosipulilla ja öljyllä pääsee melko pitkälle. Ainakin jos on valmistamassa nopeaa tapasta katkaravuista. Sivumaku-blogin Jani Kinnunen kertoo unohtaneensa tämän mainion ruokalajin, kunnes löysi kaapista pussillisen sulaneita katkarapuja.
Gambas pil pil, eli valkosipulilla, öljyllä ja tässä reseptissä chilillä maustetut katkaravut toimivat erinomaisena tapaksena ennen illallista ja maistuvat varmasti alkupalana kesäiltana grillin kuumenemista odotellessa.
Voit testata, kuinka monta minuuttia itse saat ruokalajin valmistukseen kulumaan.
Lähde: Sivumaku
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan