Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Nopea nuudeliwokki hurmaa maullaan – ruokabloggari lupaa: Parempaa kuin kiinalaisissa ravintoloissa!

Sivumaku-bloggarin jakama resepti on täynnä makua.
Sivumaku-bloggarin jakama resepti on täynnä makua. Sivumaku/Jani Kinnunen
Julkaistu 25.03.2019 17:02

MTV LIFESTYLE

Mausteisella chiliöljyllä höystetty nuudeliwokki saa sinut unohtamaan noutoruoan. 

Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen mukaan Sichuanin keittiö on kulinaarinen aarre, jota Suomessa ei ole vielä kunnolla löydetty – valitettavasti. 

– Rakastan sen syviä makuja ja setsuaninpippurin sekä chilin hiljaa, mutta varmasti kasvavaa poltetta aterian edetessä, Kinnunen kirjoittaa blogissaan. 

Aitoja makuja etsivän kannattaa miehen mukaan suunnata kiinalaisravintoloiden mukaan omaan kotikeittiöön ja valmistaa ruoaksi vaikkapa herkullista nuudeliwokkia. Miehen jakamassa reseptissä broileri kohtaa makuja tulvivan kastikkeen chiliöljen kera. 

– Tällaiset ruoat viestittävät parhaiten siitä, miten surkealla tolalla länsimaistuneet, kliseisen tylsät kiinalaiset ravintolat meillä ovat. Testaa ja huomaa itse! Kinnunen toteaa. 

Sichuanilaisen kanalla ja chiliöljyllä höystetyn nuudeliwokin reseptin löydät Sivumaku-blogista, täältä.

***

0:31Herkullinen kanawokki

Lisää aiheesta:

Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!Uskomattoman simppeli arkiruoka! Supermaukas kastike valmistuu pastan kypsyessäBloggarin helppo ja nopea arkiruoka hurmaa herkullisuudellaan – tähän reseptiin ei voi olla ihastumatta!Vaihtoehto paistetuille broilerin rintafileille – erityisen mehukas versio!Valmista itse paranneltua versiota kouluruokaklassikosta: "Täydellisen lämmittävää pakkasruokaa!"Täydellinen käyttötapa pakastekatkaravuille – oletko kokeillut tätä?
SivumakuRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”