Tässä ihanan helppo ruoka broilerista ja perunasta – voit käyttää jopa eineksiä: "Valmistuu nopeasti valmiista kermaperunoista"

2:08 Lyonin kana – näin valmistuu ylistetty kanaruoka

Jos rakastat broileria, juustoa ja kermaperunoita, tämä Hellapoliisi Kati Jaakosen loihtima helppo arkiruoka on sinua varten. 

Videolla: Testaa myös supersuosittu Lyonin kana! 

Aina ei jaksa kokata pitkän kaavan kautta ja välillä voikin hyvällä omallatunnolla oikaista ruoanlaitossa. 

Hellapoliisin takana on suomalainen kokki Kati Jaakonen, jolle arkiruoat ja leivonnaiset ovat sydäntä lähellä. Suurperheen äitinä hän tietää, mitkä maut miellyttävät myös perheen pienempiä.

kodin suuri keittokirja

Kati Jaakosen teos Kodin suuri keittokirja (Readme 2020) sisältää suuren kokoelman Hellapoliisin parhaita reseptejä arkeen ja juhlaan. 

– Itse valmistettu ateria on aina henkilökohtainen lahja sen nauttijalle, kädenjälki, jossa maistuu se fiilis, jolla ruokaa kulloinkin tehdään, Kati toteaa kirjansa esipuheessa. 

Kirjassa on mukana tuttuja klassikoita aina lihapullista täytettyihin paprikoihin, mutta myös uusia ideoita arkiruoanlaittoon. Yksi helpoista arkiruokaresepteistä on nopea kermainen broileri-perunavuoka. Se saa makua punaisesta pestokastikkeesta ja täyteläisyyttä kermaperunoista sekä sulatejuustosta. 

– Ihana arkiruoka valmistuu nopeasti valmiista kermaperunoista. Löydät tuotteita kaupan eineshyllystä tai pakastealtaasta, Kati vinkkaa. 


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja