Suomalainen Menestysresepti -kilpailun yksi finalistituotteista on poikkeuksellinen innovaatio pastamarkkinoilla.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin keskiviikkoiltana Suomalainen menestysresepti -kilpailun loppuratkaisusta. Vuoden 2021 Suomalainen menestysresepti -kilpailun voitti ravintoloitsija Marjaana Pohjola Fallero-falafeleillaan. S-ryhmässä uskotaan suomalaisista raaka-aineista valmistettujen ja ravintolatasoisiksi kehuttujen falafelien nousevan vuoden myydyimmäksi uutuustuotteeksi edeltävien voittajien, Rostiksen ja Boltsien tapaan.
Lue myös: Kun kaikki meni koronan takia mönkään, ravintoloitsijat Marjaana ja Katariina kehittivät potentiaalisen menestysruoan: "Luulen, että herkistyn kaupan hyllyllä"
Kilpailun finalistien joukossa oli tänä vuonna myös Boltsi-pyöryköiden kehittäjän Anssi Räntilän uusi ruokainnovaatio. Räntilän edustamassa Leivon Leipomossa nimittäin luotiin aivan uudenlainen pastatuote Suomen markkinoille.

