Tämä klassikkopasta valmistuu kiireessäkin – testaa Soppamiehen simppeli resepti: "Niin helppoa ja nopeaa"

Onko kaupasta ostamasi broileri"limaista"? Tee näin ennen paistoa 0:45 Onko kaupasta ostamasi broileri"limaista"? Tee näin ennen paistoa
KATSO MYÖS. Onko kaupasta ostamasi broileri "limaista"? Tee näin ennen paistoa.

Television kokkiohjelmista tuttu Harri Syrjänen vinkkaa jälleen helpon pastareseptin. Testaa, kuinka suosikkiresepti Pasta Alfredo onnistuu supersimppelisti yhdessä kasarissa.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, mitä "limaiselle" broilerille kannattaa tehdä ennen paistoa.

MTV3-kanavalta tuttu, Kokkisota-ohjelmassakin kisaava kokki, Harri Syrjänen, on pitkin vuotta jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia, toinen toistaan helpompia yhden kasarin one pot -pastareseptejä. Nyt Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen vinkkaa "kaikista helpoimman potin tähän asti", nimittäin klassikkoruoka Pasta Alfredon – Syrjäsen tyyliin. 

– Kana Alfredo, klassikkojen klassikko. Tässä ei ole mitään jouluista ja joulukiireessä kuka tahansa ehtii tehdä. Tämä virittää makuaistia joulutunnelmaan ja neutralisoi suun. Niin helppoa ja nopeaa, kokki vinkkaa Instagram-julkaisussaan. 

Videolta näet, kuinka ruoka valmistuu. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Parmesaani kuuluu Pasta Alfredoon

Syrjänen kertoo keventäneensä pastaa ennen joulua jättämällä ruoasta pois erään oleellisen mutta raskaan ainesosan –parmesaanin –, mutta myöntää, että juusto on oleellinen osa tätä klassikkoreseptiä.

– Kyllä se siihen kuuluu, että antakaa palaa.

4623dd2e-881d-48d5-9708-960af272ae27
Näistä ainesosista valmistuu Harri Syrjäsen Pasta Alfredo. Lisää parmesaani halutessasi.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!