Julkaistu
Kanaa Alfredon tapaan! Harri Syrjäsen Pasta Alfredo valmistuu helposti ja nopeasti.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 300 g broilerikuutioita
- 3 kpl valkosipulinkynttä
- 1/2 sitruuna
- 2 dl kermaa
- 1 dl valkoviiniä
- 8 dl mietoa kanalientä
- pieni nippu persiljaa
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- (parmesaania)
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen Pasta Alfredo:
- Pilko valkosipuli pieneksi. Silppua persilja.
- Lisää kuumaan kasariin oliiviöljyä ja lisää broileri ja valkosipuli.
- Paista broileriin väri ja lisää valkoviini, kiehauta ja lisää kanaliemi ja kerma. Kiehauta ja lisää pasta. Keitä hiljaa hymyillen 12 minuuttia, kunnes pasta lähes kypsää.
- Purista sitruunanmehu ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Keitä vielä hetken, kunnes pasta on kypsää. Lisää halutessasi parmesaania maun mukaan. Nosta annos lautaselle ja lisää päälle persiljasilppua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.