Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen helppo Pasta Alfredo

Harri Syrjänen
Julkaistu 20.12.2021 10:12

MTV LIFESTYLE

Kanaa Alfredon tapaan! Harri Syrjäsen Pasta Alfredo valmistuu helposti ja nopeasti.

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 300 g broilerikuutioita
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1/2 sitruuna
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl valkoviiniä
  • 8 dl mietoa kanalientä
  • pieni nippu persiljaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • (parmesaania)

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen Pasta Alfredo:

  1. Pilko valkosipuli pieneksi. Silppua persilja.
  2. Lisää kuumaan kasariin oliiviöljyä ja lisää broileri ja valkosipuli.
  3. Paista broileriin väri ja lisää valkoviini, kiehauta ja lisää kanaliemi ja kerma. Kiehauta ja lisää pasta. Keitä hiljaa hymyillen 12 minuuttia, kunnes pasta lähes kypsää.
  4. Purista sitruunanmehu ja mausta suolalla ja mustapippurilla. 
  5. Keitä vielä hetken, kunnes pasta on kypsää. Lisää halutessasi parmesaania maun mukaan. Nosta annos lautaselle ja lisää päälle persiljasilppua.

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen pasta bologneseHarri Syrjäsen sitruunainen tonnikala-valkosipulipastaHarri Syrjäsen pinaattinen lohipastaHarri Syrjäsen Kievin kana -pastaHarri Syrjäsen helppo palermon pastaHarri Syrjäsen pasta carbonara eli "darrapasta"
PastaKanapastaNopeat ja helpotHarri SyrjänenPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 28.01.202310:00
    Kasvisruoka

    Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta

  • 12.04.202218:34
    Juusto

    Ricottapilvet

  • 08.04.202213:53
    Lohipasta

    Harri Syrjäsen pinaattinen lohipasta

  • 12.03.202209:30
    Lihapullat

    Harri Syrjäsen lihapullapasta

  • 26.12.202109:00
    Joulukinkku

    Harri Syrjäsen kinkku-ananas-homejuustopasta