Harri Syrjäsen helppo Pasta Alfredo
Julkaistu
Kanaa Alfredon tapaan! Harri Syrjäsen Pasta Alfredo valmistuu helposti ja nopeasti.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 300 g broilerikuutioita
- 3 kpl valkosipulinkynttä
- 1/2 sitruuna
- 2 dl kermaa
- 1 dl valkoviiniä
- 8 dl mietoa kanalientä
- pieni nippu persiljaa
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- (parmesaania)
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen Pasta Alfredo:
- Pilko valkosipuli pieneksi. Silppua persilja.
- Lisää kuumaan kasariin oliiviöljyä ja lisää broileri ja valkosipuli.
- Paista broileriin väri ja lisää valkoviini, kiehauta ja lisää kanaliemi ja kerma. Kiehauta ja lisää pasta. Keitä hiljaa hymyillen 12 minuuttia, kunnes pasta lähes kypsää.
- Purista sitruunanmehu ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Keitä vielä hetken, kunnes pasta on kypsää. Lisää halutessasi parmesaania maun mukaan. Nosta annos lautaselle ja lisää päälle persiljasilppua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Meksikolainen papukeitto
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella