Tältä näyttää ruotsinlaivan joulubuffet Tallink Siljalla – mukana kohuttu hittiruoka

1:54 Tältä näyttää Tallink Siljan joulubuffet ruotsinlaivalla

MTV:n Makuja.fi -ruokasivusto vieraili Tallink Siljan M/S Silja Symphony -laivalla tutustumassa joulun buffetantimiin. Katso videolta, millaisia herkkuja tänä vuonna on tarjolla!

Testasimme jo aiemmin Viking Linen ja Eckerö Linen joulubuffetit – nyt vuorossa oli Tallink Siljan ruotsinlaivan jouluinen noutopöytä.

Tallink Siljalla joulupöydässä yhdistellään saumattomasti herkkuja sekä ruotsalaiseen että suomalaiseen makuun. Tarjolla on esimerkiksi suomalaisille tuttuja joululaatikoita ja perinteiseen tapaan valmistettua, sinappihunnutettua kinkkua. Ruotsalaiseen joulupöytään kuuluvat tietysti lihapullat ja mätitahna. 

Hitiksi noussut vegaaninen kylmäsavulohi mukana buffetissa

Vegaaneja on muistettu tänä jouluna muun muassa savustetulla porkkanalla, eli porkkalalla. Porkkala on viime jouluna hitiksi noussut vegaaninen "kylmäsavulohi", joka sai alkunsa Olives for dinner -blogista. Tallink Silja onkin kehittänyt vegaanitarjontaansa yhteistyössä porkkala-ilmiön luoneiden, PS Olen vegaani -tubettajien Paju Purovuon ja Minni Väärän kanssa. Kehitystyössä on ollut mukana myös Vegekauppa -ketjun perustaja ja Chocochili -ruokablogin kirjoittaja Elina Innanen sekä yhteiskunnallinen bloggaajaa ja ruokavaikuttaja Emmi Nuorgam.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja