2:14

Tältä näyttää Viking Linen joulubuffet – ruokatarjonnassa yksi oleellinen haaste

MTV:n Makuja.fi -ruokasivusto vieraili Viking Linen M/S Gabriella -laivalla tutustumassa joulubuffetiin. Katso videolta, mitä kaikkea tänä vuonna on tarjolla!

Ennen ruotsinlaivalla pääsi maistelemaan kuumimpia ruokatrendejä, mutta viime aikoina trendinä on ollut juurille palaaminen.

Varsinkin jouluisin ihmiset nauttivat perinteisistä mauista, joita on tarjolla Viking Linen joulubuffetissakin. Ruotsin kokkimaajoukkue on raikastanut tarjoiluja esimerkiksi juureshöystöillä, hedelmillä ja etikalla.

Haasteena yhdistää suomalaisten ja ruotsalaisten makumaailmat

Ruotsinlaivojen joulupöytien haaste on yhdistää sekä suomalaisten että ruotsalaisten makumaailmat. Tämän vuoksi linjastolta löytyy niin mereneläviä ravuista lipeäkalaan kuin laatikoitakin.

Tukholmaan suuntautuvalla risteilyllä joulubuffetin hinta on ennakkoon 37 euroa ja paikan päältä 39 euroa. Tallinnan laivoilla ruokailu maksaa 28 euroa, mutta syömisaika on lyhyempi. Buffettien hintoihin kuuluvat ruoan lisäksi hanajuomat viineineen.

Viini ei ole kuitenkaan syy tulla buffetiin. Viking Linen Helsinki-Tukholma-reittipäällikkö Lauri Orpanan mukaan risteilijät kuluttavat aiempaa vähemmän alkoholia. Sen sijaan jouluristeilijöiden määrä on tänä vuonna nousemassa.

Katso videolta, miltä buffet kokonaisuudessaan näytti!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja