Mainos

Tältä näyttää Viking Linen joulubuffet – ruokatarjonnassa yksi oleellinen haaste

MTV:n Makuja.fi -ruokasivusto vieraili Viking Linen M/S Gabriella -laivalla tutustumassa joulubuffetiin. Katso videolta, mitä kaikkea tänä vuonna on tarjolla!

Ennen ruotsinlaivalla pääsi maistelemaan kuumimpia ruokatrendejä, mutta viime aikoina trendinä on ollut juurille palaaminen.

Varsinkin jouluisin ihmiset nauttivat perinteisistä mauista, joita on tarjolla Viking Linen joulubuffetissakin. Ruotsin kokkimaajoukkue on raikastanut tarjoiluja esimerkiksi juureshöystöillä, hedelmillä ja etikalla.

Haasteena yhdistää suomalaisten ja ruotsalaisten makumaailmat

Ruotsinlaivojen joulupöytien haaste on yhdistää sekä suomalaisten että ruotsalaisten makumaailmat. Tämän vuoksi linjastolta löytyy niin mereneläviä ravuista lipeäkalaan kuin laatikoitakin.

Tukholmaan suuntautuvalla risteilyllä joulubuffetin hinta on ennakkoon 37 euroa ja paikan päältä 39 euroa. Tallinnan laivoilla ruokailu maksaa 28 euroa, mutta syömisaika on lyhyempi. Buffettien hintoihin kuuluvat ruoan lisäksi hanajuomat viineineen.

Viini ei ole kuitenkaan syy tulla buffetiin. Viking Linen Helsinki-Tukholma-reittipäällikkö Lauri Orpanan mukaan risteilijät kuluttavat aiempaa vähemmän alkoholia. Sen sijaan jouluristeilijöiden määrä on tänä vuonna nousemassa.

Katso videolta, miltä buffet kokonaisuudessaan näytti!

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja