Tältä näyttää Tallinnan laivan joulubuffet – Eckerö Linen ruokatarjonnassa mukana erikoisia valintoja

1:26 Miltä näyttää Eckerö Linen juhlabuffet?

MTV:n Makuja.fi-sivusto kävi tutustumassa Eckerö Linen m/s Finlandian joulun ajan juhlabuffetiin. Katso videolta, mitä ruokia pöydässä on tarjolla!

Tallinnan ja Tukholman risteilylaivat ovat pyrkineet vuosi vuodelta panostamaan isommin ruokatarjontaansa. MTV kävi aiemmin tutustumassa Viking Linen joulubuffettiin – tällä kertaa vuorossa oli Eckerö Linen m/s Finlandian tarjonta.

Eckerö Linen mukaan risteilijät kaipaavat nykyisin perinteisten oluttuliaisten sijaan enemmän laadukkaita viinejä ja aitoja makuelämyksiä.

Tallinna-Helsinki-väliä risteilevä Eckerö Line onkin tänä syksynä laseerannut Makujen akatemian, joka pyrkii tuomaan ketjun laivaruoan uudelle tasolle ja parantamaan ruokatietoisuutta.

Eckerö Line kertoo panostavansa buffetissaan suomalaiseen ja itsetehtyyn ruokaan: jopa kahdeksankymmentäprosenttia ruoista tehdään laivan keittiöissä.

Jälkiruokapöydästä löytyy esimerkiksi juustoja, päärynäpiirasta ja käpykakkua.

Jouluisessa juhlabuffetissa löytyy tuttuja perinteisiä jouluruokia, kuten kinkkua ja porkkana- ja lanttulaatikoita, mutta tarjontaa on myös uudistettu. Pöydässä ei esimerkiksi rosollia nähdä, sillä se on korvattu punajuuresta ja aurajuustosta tehdyllä salaatilla.

Erikoisruokavalioita on myös huomioitu, ja pöydästä löytyykin muutamia kasvisruokailijoille erikoisia ruokavaihtoehtoja, kuten vegaanista, munakoisista tehtyä "lasimestarinsilliä", kermamuhennettua lehtikaalia ja sahramikukkakaalia.

Lämpimässä pöydästä löytyy monenlaisia lihoja, mutta myös paljon kasviksia.

Kalat ovat laivojen buffeteille perinteiseen tapaan suuressa roolissa. Lihoja löytyy moneen makuun: pöydässä on niin maksapateeta, lihahyytelöä ja härkää, mutta myös lihapullia ja grillikylkeä.

Buffet on saatavilla 23. joulukuuta asti.

Katso buffetin tarjonta kokonaisuudessaan videolta!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja