Takaisinveto! S-ryhmän valmisruoassa moka: Vegaanisessa tuotteessa onkin sisällä kanaa

shutterstock_1794709435
Erään Amarillo Green Burrito -tuotetta on lipsahtanut kanaa, vaikka tuotteen pitäisi olla vegaaninen. Shutterstock

S-ryhmän kaupoissa myynnissä olleita burritoja vedetään takaisin, sillä vegaaniseen tuotteeseen on lipsahtanut sisälle kanaa.

SOK on ilmoittanut tekevänsä takaisinvedon tuotteelle Amarillo Green Burrito 300 g, jonka viimeinen käyttöpäivä on 21.10.2021. Asiasta kertoo Ruokavirasto.

Pieneen osaan kyseisen päiväyksen Amarillo Green Burrito -pakkauksia on virheellisesti pakattu Amarillo Chicken Burrito -tuotetta. Chicken burrito sisältää allergeeneja (kananmuna ja maito), joita ei ole mainittu tuotteen pakkausmerkinnöissä. Tuote ei sovi kananmunalle tai maidolle allergisille henkilöille eikä henkilöille, jotka noudattavat vegaanista ruokavaliota.

Tuotteita on myyty S-ryhmän Prisma-, Food Market Herkku, Sokos Herkku, S-market-, ABC-market-, Sale- ja Alepa-myymälöissä.

Lisätietoa kuluttajille löytyy S-ryhmän verkkosivulla.

Lähde: Ruokavirasto

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja