Ostitko tätä perunamuusijauhetta? S-ryhmän tuotetta vedetään myynnistä allergiavaaran vuoksi

perunamuusijauhe
SOK

S-ryhmän kaupoissa myytyä perunamuusijauhetta vedetään myynnistä, koska tuote voi olla haitaksi allergisille. 

SOK vetää pois markkinoilta 200 gramman pakkauksissa myydyn Kotimaista perunamuusijauheen (EAN-koodi 6414893505599). Takaisinveto koskee tuotteen kaikkia parasta ennen -päiväyksiä. Tuotteen on valmistanut Pohjolan Peruna Oy.

Tuotteita on myyty S-ryhmän Prisma-, Food Market Herkku, S-market-, ABC-market-, Sale- ja Alepa- myymälöissä.

Tuotteessa todettiin SOK:n omavalvonnassa pieniä määriä maitoproteiinia, vaikka tuote on merkitty maidottomaksi. Maitoproteiinijäämiä on päätynyt tuotteeseen valmistajan tuotannossa tapahtuneen virheen vuoksi. Tuote ei sovi maidolle allergisille henkilöille. Muille tuote on turvallinen käyttää.

Maidolle allergisia kuluttajia pyydetään hävittämään tuote.

Virheellisen tuotteen tyhjä kartonkipakkaus pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan. Vaihtoehtoisesti litistetyn pakkauksen voi palauttaa kirjekuoressa omien yhteystietojen ja tilitietojen  kanssa postimaksutta S-kuluttajaneuvontaan.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!