S-ryhmä vetää hernekeittoa myynnistä – tölkkeihin lipsahti jotain sinne kuulumatonta

shutterstock hernekeitto hernari kotimaista takaisinveto
Shutterstock / S-ryhmä

SOK vetää pois markkinoilta Kotimaista-merkin hernekeittotölkkejä varotoimenpiteenä, yhtiö kertoo.

Hernekeitossa käytettyjen herneiden sekaan on sadonkorjuussa joutunut kauranjyviä, ja herneiden puhdistusvaiheessa tapahtuneesta virheestä johtuen osa tuotteista saattaa sisältää yksittäisiä kauranjyviä tai kauran kuoren osia.

Tästä syystä kyseinen hernekeitto voi aiheuttaa oireita viljalle allergisille. Muille tuote on SOK:n mukaan turvallinen käyttää.

Tuotteen EAN-koodi on 6415712600150 ja pakkauskoko 435 g. Tuotteen valmistaja on Kymppi-Maukkaat Oy. Takaisinveto koskee parasta ennen -päiväystä 30.6.2024. Muilla päiväyksillä olevat tuotteet ovat turvallisia käyttää.

Tuotteita on myyty S-ryhmän Prisma-, Food Market Herkku-, Sokos Herkku-, S-market-, ABC-market-, Sale- ja Alepa-myymälöissä. Kyseisen tuotteen voi palauttaa ostopaikkaan, jolloin ostos hyvitetään.

Katso muut viimeisimmät takaisinvedot.

Lähde: STT

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja